Младият талант на ЦСКА Петко Панайотов коментира преминаването си от Левски в редиците на червения

...
Младият талант на ЦСКА Петко Панайотов коментира преминаването си от Левски в редиците на червения
Коментари Харесай

Млад талант коментира преминаването си от Левски в ЦСКА

Младият гений на ЦСКА Петко Панайотов коментира прекосяването си от Левски в редиците на " аления клуб ". 19-годишният полузащитник описа по какъв начин се е почувствал при своя дебют за " армейците " и насочи суперлативи по адрес на старши треньора Томислав Стипич.

„ На първо място желая да благодаря на всички хора, които са се грижили за мен там, тъй като без тях нямаше, да ме видят и от тук. Всичко се случи в Елитната група до 17 години на полусезона и тогава, когато получих офертата от ЦСКА, счетох, че ще е по-добре за моето развиване и нямаше по какъв начин да пропусна, взех шанса “, съобщи Панайотов във връзка промяната на единия гранд на родния футбол с другия.

" Моят дебют бе против Локомотив Пловдив и просто се надявах да играя. Когато ме повикаха на страничната линия, бе като сбъдната фантазия и чак след мача осъзнах какво се е случило. Да започнеш като титуляр за ЦСКА е неповторимо. Бориш се за три точки и защитаваш една емблема. С времето трупаш опит и няма напрежение. Разбрахме в деня на мача, че ще играем против Лудогорец. Помогнаха ни и ни поддържаха ", разкри той.

„ Доста добър треньор, работи се елементарно с него, има точни условия, работи добре с младите. Добър психолог и мотиватор. ЦСКА постоянно се бори за първото място и Купата “, сподели Петко Панайотов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР